sales@go2markets.eu

Publicitate targetata, pe telefonul mobil

Selectivv este o platforma unica, ce permite crearea, implementarea si optimizarea campaniilor publicitare pe telefonul mobil, cu mesaje livrate direct in aplicatiile pe care utilizatorul le foloseste.

Profil utilizator

Informatiile curente, precum si cele istorice, permit realizarea profilului utilizatorului inainte de orice interactiune a acestuia prin click pe mesajul publicitar.

Targetare

Mixul dintre un profil detaliat si informatii despre aplicatiile utilizatorului, permite o targetare precisa.

Locatie

Geo-profillarea si geo-targetarea permit definirea exacta a locatiei in care vor fi livrate mesajele publicitare.

Licitatie in timp real eficienta

Colectarea si analiza informatiilor primite de la retele multiple de gestiune a aplicatiilor, prezentate ulterior in platforma noastra, sub forma de date organizate si consistente.Selectivv ofera uneltele pentru administrarea, desfasurarea si analiza campaniilor derulate in retele multiple, prin intermediul unei singure platforme. Cu rezultate spectaculoase!
Planifica si livreaza ad-uri catre milioane de utilizatori, in peste 20 de retele globale de publicitate, acoperind peste 200.000 de aplicatii pentru telefonul mobil.

Realizarea unei targetari precise
Selectivv ofera posibilitatea de a obtine o targetare extrem de precisa, prin crearea unor profiluri de utilizatori, bazate pe juxtapunera mai multor criterii complementare (tip de telefon si sistem de operare; locatie si timp; aplicatii instalate si folosite cu pana la 2 saptamani in urma; aplicatii folosite in momentul de fata) si intersectarea lor, pentru o maxima acuratete si relevanta a targetului definit.

Ai avut un eveniment sau te intereseaza audienta ce a vizitat un anumit loc (de ex. un mall, o conferinta sau un concert)?
Cu Selectivv istoria este mai mult decat trecut, ci devine prezent. Optiunea de geo-memorare permite retargetarea persoanelor care au fost prezente intr-un anumit loc, la o data specifica, cu pana la 2 saptamani in urma.

Exploreaza acest canal in plina expansiune, a publicitatii livrate in aplicatiile de pe telefonul mobil si bucura-te de rezultate spectaculoase!

Fii la curent!