Alegerea perfecta pentru intregul proces de recrutare

Iute ca vantul

Proces rapid de recrutare, datorita automatizarii functiilor principale, transparentei perfecte si colaborarii dintre toate partile implicate, printr-o platforma usor de utilizat, accesata in cloud.

Perfect potrivita

Cea mai buna selectie de personal, gratie unui algoritm patentat de 'Concordanta reciproca', ce semnalizeaza candidatul al carui profil se apropie cel mai mult de cerintele postului, cat si de preferintele specifice ale candidatului.

Reducerea costurilor

Avantaje de cost substantiale, datorita reducerii timpului si efortului necesar pentru fiecare proces de recrutare, fie intern, fie prin colaboratori externi.

Conceptul Redmatch
Algoritm patentat de concordanta reciproca, ce creaza in timp real o matrice ce scaneaza si ierarhizeaza cei mai potriviti candidati pentru fiecare post disponibil, luand in considerare cerintele postului, cat si preferintele exprimate de aplicant.

Valoarea adaugata
O singura platforma pentru toate etapele procesului de recrutare: de la crearea unei pozitii vacante, aprobare si publicare; colectarea candidaturilor externe si interne si dezvoltarea bazei de date; clasificare, concordanta si recomandare automate a celor mai potriviti candidati; instrument pentru monitorizarea si administrarea procesului de interviuri, in interiorul organizatiei cat si in relatie cu aplicantul; urmarire, monitorizare si platforma de raportare; surse externe, interfata candidat si baza de date.

Localizare si suport in limba romana - pentru candidaturi si cautare CV-uri in limba romana.

Integrare si interactiune cu alte sisteme: HR, verificare de istoric, salarizare sau ERP.

Stay tuned

©2015 go 2 markets - Toate drepturile rezervate