Propriul tau RoboHacker, ce genereaza in mod continuu simulari de atacuri cibernetice asupra retelei IT, 24/7, imitand comportamentul unui hacker real, si astfel prevenind atacurile inainte ca acestea sa aiba loc.

Securitate cibernetica non-stop, all-inclusive

Securizeaza sistemele IT, 24/7, prin intermediul Testelor de Penetrare Automate, ce acopera intreg sistemul bazat pe IP-uri, prezentand nu numai o mapare a infrastructurii si vulnerabilitatilor existente pe fiecare dispozitiv, cat si scenarii de atac integrale.

Rapiditate. Eficienta. Solutii.

Furnizeaza recomandari echipei de IT / Securitate, privind cai critice de posibile atacuri, pentru rezolvarea imediata a vulnerabilitatilor, precum si instructiuni M2M ce autorizeaza echipamentele de securitate sa blocheze posibilii intrusi.

Inteligenta securitatii inteligente

Furnizeaza statistici pentru companii, privind securitatea, prin intermediul unui instrument de verificare constanta a expunerii organizatiei la diversi parametri, de-a lungul timpului. Permite astfel asigurarea unei protectii eficiente, eficace & sofisticate asupra resurselor intreprinderii.

Comportament automat. Solutie inovatoare.
- Prezinta, automat, scenarii critice de atac ale retelei IT, implementand intregul ciclu de teste de penetrare: scanarea retelei (atat infrastructura cat si aplicatii web), semnalarea si colectarea vulnerabilitatilor (cunoscute deja, dar si nou descoperite, prezente in dark-web), si asamblarea lor in cai posibile de atac (intocmai precum un hacker real, inclusiv atacuri in 2 sau mai multi pasi), testarea logica a scenariilor (evitand astfel rezultate fals pozitive) si prezentarea rezultatelor pentru actiuni de prevenire imediata a atacurilor.
- Complet autonom, instalat exclusiv "on-premise", putand fi multiplicat in functie de necesitatile retelei, si programat sa ruleze constant, dupa un orar prestabilit.

Cybot Pro: gandirea creativa a unui hacker real, amplificata cu eficienta si viteza unui robot! Acum, de partea ta!

Stay tuned

©2015 go 2 markets - Toate drepturile rezervate