Propria ta platforma CRM si aplicatie de loializare

O solutie completa si inteligenta de management a loialitatii, prin intermediul propriei aplicatii mobile, integral personalizata.

Rasplateste-i inteligent!

Targetare precisa si mod auto-pilot, cu posibilitatea unei selectii extinse a continutului si modulelor de recompense si retele sociale.

Statistici detaliate

Rapoarte detaliate si analiza completa a comportamentului consumatorului.

La comanda!

O varietate de module pentru aplicatie, din care se poate alege, conform cerintelor si nevoilor afacerii tale.

Costuri reduse

Fara costuri in avans, Fara obligatii, Fara a necesita hardware sau software.

Exact cum ti-ai imaginat!
Tehnologia unica Como, permite comerciantilor sa interactioneze mult mai bine si usor cu ai lor clienti, prin intermediul unor programe de loializare si comunicarii de marketing privind ultimele promotii si produse adaugate in portofoliu. In cateva minute, vei avea propria aplicatie pentru mobil, branduita si complet personalizata conform preferintelor tale (de la gama coloristica, logo, module si mecanism promotional dorit - carduri razuibile, cadouri, loterie sau mesaje push).

Cunoaste-ti clientii si mentine-i loiali
Statisticile detaliate permit o mai buna intelegere si utilizare a informatiilor despre comportamentul, activitatea si modul de interactiune al consumatorilor, lucru ce va genera dezvoltarea unor programe de loializare extrem de personalizate. Bucura-te de modul auto-pilot, si foloseste-l pentru a prestabili reguli de transmitere a recompenselor si filtrari targetate a bazei de date de clienti, astfel incat programele de loializare sa cunoasca un real succes. Account Manager-ul nostru iti va oferi permanent consultanta pentru a obtine cele mai bune rezultate!

Lasa-i sa se laude!
Optiunile de viralizare permit clientilor sa transmita mai departe, catre prietenii lor, diverse mesaje despre beneficiile primite, direct pe retelele sociale. Transforma-ti cumparatorii in ambasadori ai brand-ului!

Integrare complexa
Ofera recompense clientilor tai pe loc, exact in restaurantul / cafeneaua / magazinul tau, imediat dupa ce au finalizat o achizitie. Tehnologia inovatoare Como permite acordarea de beneficii in cele mai simple moduri (cod de angajat tastat sau scanat) sau complexe, de integrare cu sistemul existent la punctul de vanzare.

Fii la curent!

©2015 go 2 markets - Toate drepturile rezervate