Afaceri facute din inima, cu toata inima!


Uneori, drumul catre succes, se dovedeste anevoios daca il parcurgi de unul singur. Este mult mai eficient sa te bazezi pe un partener de incredere, cu expertiza, precum si pe tehnologie inteligenta, ce iti pot face calatoria catre pozitia de invingator mult mai rapida.

Fie ca ai o afacere ce interactioneaza direct cu clientii si incerci din greu sa le oferi o experienta de cumparare extraordinara, maximizand in acelasi timp eficienta organizatiei tale, fie ca esti un expert in tehnologie de varf, ce ofera solutii creative ce pot aduce o schimbare in lume, dar esti inca in cautarea celui mai potrivit mod de intalnire a potentialilor clienti, de a le iesi in cale si a-i implica intr-o conversatie, de ce sa nu alegi sa faci lucrurile intr-un mod mai usor?

Bucura-te de minunata abordare go 2 markets!

O echipa experimentata, ce a deschis drumul catre noi piete pentru diverse branduri de renume; profesionisti creativi, ce au purtat pe culmile succesului produse proaspat lansate; experti de incredere, ce isi ajuta clientii sa raspunda mai bine nevoilor consumatorului final, indiferent de domeniul lor de activitate; oameni dedicati, ce gestioneaza operatiunile zilnice si ofera suport, simultan, pentru retele extinse (peste 8,000 de puncte de vanzare, in 24 de tari); parteneri de incredere, ce asigura calitatea si succesul comercial al fiecarui parteneriat de afaceri in care sunt implicati.

Intentionam sa aducem pe piata, in mod sistematic, tehnologii inovatoare ce pot schimba semnificativ orice industrie, sa cream noi comportamente ale consumatorului si sa il provocam sa evolueze in relatia sa cu tehnologia. Mai mult decat atat, atingem negresit obiectivele partenerilor nostri, livrand rezultate masurabile si punandu-le la dispozitie expertiza operationala ce genereaza o crestere constanta a afacerii lor.

go 2 markets
Acolo unde expertiza in tehnologie
intalneste
competenta si conexiunile cu intreaga piata europeana!

go 2 markets! Nu singur, ci alaturi de noi!


Experienta echipei noastre include:
Distributia internationala a telefoanelor mobile Mitsubishi, in numeroase teritorii din Europa, Asia si Africa
Distributia telefoanelor mobile Samsung pe piata din Romania, prima piata din Europa pe care brandul Samsung s-a clasat pe locul 1
Reteaua magazinelor de telefonie, Say, cu 70 de locatii, in intreaga Romanie
Dezvoltarea platformei TV prin satelit, Boom, prima platforma DTH de continut din Romania
Platforma de management a dispozitivelor mobile, Save&GO, implementata in intreaga Europa, in peste 8,000 de puncte de vanzare ale operatorilor si retailer-ilor de telefonie mobila

Produse

Experimenteaza tehnologia de ultima generatie


Aplicatie loializare si
platforma CRM.

Publicitate pe mobil.

Recrutare perfecta.

Securitate Cibernetica proactiva.

Pachet complet de securitate.

Securitate si Management Mobilitate.

Propria ta platforma CRM si aplicatie de loializare

O solutie completa si inteligenta de management a loialitatii, prin intermediul propriei aplicatii mobile, integral personalizata.

Publicitate targetata, pe telefonul mobil

Selectivv este o platforma unica, ce permite crearea, implementarea si optimizarea campaniilor publicitare pe telefonul mobil, cu mesaje livrate direct in aplicatiile pe care utilizatorul le foloseste.

Publicitate targetata, pe telefonul mobil

Selectivv este o platforma unica, ce permite crearea, implementarea si optimizarea campaniilor publicitare pe telefonul mobil, cu mesaje livrate direct in aplicatiile pe care utilizatorul le foloseste. Aceasta tehnologie face posibila targetarea unui anumit public tinta, la un anumit moment in timp, aflat intr-o anumita locatie. Iar rezultatele, in acest caz, sunt mult superioare celor din publicitatea clasica!

Proces de recrutare

Alegerea perfecta pentru intregul proces de recrutare.

Pachet complet de protectie 2 in 1.

Securizare pe loc si la purtator! Singurul pachet ce acopera integral nevoile de securitate ale companiei tale.

Pachet complet de protecție 2 in 1.

Securizare pe loc si la purtator! Singurul pachet ce acopera integral nevoile de securitate ale companiei tale.

Securitate mobila & Management

Supraveghere vigilenta asupra afacerii tale!

Atacuri de penetrare simulate

Propriul tau RoboHacker, ce genereaza in mod continuu simulari de atacuri cibernetice asupra retelei IT, 24/7, imitand comportamentul unui hacker real, si astfel prevenind atacurile inainte ca acestea sa aiba loc.

Atacuri de penetrare simulate

Propriul tau RoboHacker, ce genereaza in mod continuu simulari de atacuri cibernetice asupra retelei IT, 24/7, imitand comportamentul unui hacker real, si astfel prevenind atacurile inainte ca acestea sa aiba loc.

Contact

Ai un produs extraordinar pe care doresti sa il lansezi / promovezi si doresti sa beneficiezi de serviciile complete si profesionale ale echipei go 2 markets?

Vrei sa te bucuri de avantajele extraordinare pe care produsele existente in portofoliul nostru le pot oferi afacerii tale si in acelasi timp sa experimentezi tehnologii de ultima generatie?

Vrei sa devii parte dintr-o echipa profesionista si sa dai un imbold carierei tale?

Sau poate ai intrebari / sugestii pe care doresti sa ni le adresezi?

Nimic mai simplu decat sa completezi formularul alaturat! Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp. Ne poti scrie direct la adresa de email office@go2markets.eu sau vizita la sediul din Str. Nisipari, nr. 17E, 014125, sector 1, Bucuresti, Romania.

©2016 go 2 markets - Toate drepturile rezervate